ΤΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Μπορεί η οικογένεια Αγγελόπουλου να χρησιμοποιεί περισσότερο την υπερπολυτελή θαλαμηγό της Alfa Nero, όμως άλλη είναι η αίσθηση που χαρίζει στα μέλη της μία βόλτα με το καταπληκτικό ιστιοφόρο που διαθέτει.

Το ιστιοφόρο Aquarius της οικογένειας Θεόδωρου Αγγελόπουλου είναι ένα από τα καλύτερα σκάφη σε ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο «φορά» τόσο στην πλώρη όσο και στην πρύμνη του την ελληνική σημαία. Τα συστήματα ελέγχου και πλοήγησης που διαθέτει, θεωρούνται από τα τελειότερα στον κόσμο χωρίς όμως οι ιδιοκτήτες του να στερούνται τη χαρά της ιστιοπλοΐας. 


Έχει μήκος γύρω στα ογδόντα πέντε πόδια και όταν δεν ‘οργώνει’ τις ελληνικές θάλασσες, βρίσκεται στην μαρίνα του Φλοίσβου. Τον περισσότερο καιρό το χαίρονται τα δυο παιδιά της σιδηράς «κυρίας» των Ολυμπιακών Αγώνων που δηλώνουν λάτρεις της θάλασσας. Άλλωστε τόσο ο Θεόδωρος όσο και η Γιάννα Αγγελοπούλου έχουν μεταδώσει στους δυο γιους τους την αγάπη τους για το υγρό στοιχείο και συχνά διαθέτουν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά ώστε να μπορέσουν να εξοικειωθούν τόσο με τη θάλασσα όσο και με το ιστιοφόρο ο Παναγιώτης όσο και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............