ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΔΑΚΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΔΑΚΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013



Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, αφιερωμένη στις καλύτερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης την Τρίτη 27 Αυγούστου με την μοναδική φωνή της Μαρίας Σουλτάτου και του Γιάννη Λιδάκη.
Ενα μουσικό ταξίδι 3 ωρών που αποτύπωσε μουσικές στιγμές απο όλες τις φάσεις του ελληνικού τραγουδιού και όχι μόνο .
Η Μαρία Σουλτάτου ξεδίπλωσε με την μοναδική χροιά τηςς φωνής της στίχους ντυμένους με μελωδίες ανατολίτικες, ινδικές και τούρκικες.




Τη συναυλία που έχει τίτλο “Το ταξίδι μου”, οργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου, ενώ τη γνωστή ερμηνεύτρια συνοδεύσε ο Γιάννης Λιδάκης με την ορχήστρα του.






Ένα μουσικό ταξίδι ψυχής γεμάτο ποικιλία, εναλλαγές και χρώματα, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει από ένα ευρύ ρεπερτόριο, που περιλάμβανε όχι μόνο τους μεγάλους συνθέτες, σύγχρονους και παλαιότερους, αλλά και μια επιλογή από σπουδαία έντεχνα, κλασσικά, λαϊκά, ρεμπέτικα παραδοσιακά κρητικά, επίσης τραγούδια από τις χαμένες πατρίδες (σμυρνέικα τραγούδια), καθώς και μια αναφορά σε τέσσερις αγαπημένες γυναικείες φωνές της Ανατολής.






Το σώμα εθελοντών Σαμαρειτών του ελληνικού ερυθρού σταυρού Ηρακλείου όπως πάντα έδωσε το παρών στον χώρο της συναυλίας .


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............