ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΔΕΛΕ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΔΕΛΕ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε σε ανακοίνωση του επισημαίνει ότι ακυρώνει κάθε εκδήλωση του προγραμματισμένου για φέτος φεστιβάλ εκδηλώσεων εξαίτίας του θανάτου ενός κατοίκου του χωριού.



“Ο Σύλλογος αποχαιρέτησε  - αναφέρεται στην ανακοίνωση - ένα φίλο καρδιακό, το γελαστό “σύντεκνο” Φάνη, την καλύτερη, τη γενναιόδωρη ψυχή του Φόδελε, το γλυκύτερο πατέρα που γνωρίσαμε, ένα ακούραστο μαχητή της ζωής που ηττήθηκε όπως τόσοι άλλοι στις τελευταίες καταιγίδες της… Τα δάκρυα ξεχείλισαν το ποτάμι του χωριού μας για να ταξιδέψει ο σύντροφος με τη βάρκα του Χάροντα….

Σύντροφε καλό ταξίδι και καλή αντάμωση. Θα σε θυμόμαστε πάντα.., κάθε φορά που θα σηκώνουμε το ποτηράκι της ρακής θα ψιθυρίζουμε όπως πάντα μας έλεγες… «Άντε πάμε σιγά σιγά..». 

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του”.

Επίσης ο Σύλλογος καταγγέλλει στην ίδια ανακοίνωση “την αλαζονεία και την… αναλγησία” -όπως αναφέρει - του ηγούμενου της Μονής Αγ. Παντελεήμονα Φόδελε που στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας, τη στιγμή που εκατοντάδες φίλοι του, πάνω από χίλια άτομα, περίμεναν για το στερνό αντίο, τη στιγμή που η γυναίκα και τα κορίτσια του νεκροφιλούσαν το πατέρα τους ανακοίνωνε από το Ιερό Βήμα “να ΣΥΝΤΟΜΕΥΟΥΜΕ τις ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ γιατί είχε ραντεβού στη μονή με τον αρχιμανδρίτη. Τα σχόλια τ’ αφήνουμε σ’ εσάς και στην Ιεραρχία της εκκλησίας‘’ καταλήγει η ανακοίνωση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............