ΠΕΝΤΟΖΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΠΕΝΤΟΖΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Με έναν χορό θα «ενώσουν» το νησί από το ένα άκρο μέχρι το άλλο! «Η Κρήτη χορεύει πεντοζάλη από τη μία μπάντα ίσαμε την άλλη» τιτλοφορείται η εκδήλωση που διοργανώνει ο Πολιτιστικός μη Κερδοσκοπικός Φορέας «Πλανήτης Κρήτη», ακριβώς τρία χρόνια μετά την ανάλογη εκδήλωση που γράφτηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Αυτό που επιδιώκεται και φέτος είναι να σπάσει το ρεκόρ με το να ενωθεί η Κρήτη από τα Χανιά μέχρι τη Σητεία με τη δημιουργία μιας ανθρώπινης αλυσίδας που θα χορεύει πεντοζάλη. 




Η εκδήλωση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 7 Αυγούστου σε όλο το μήκος της δεξιάς πλευράς του βόρειου οδικού άξονα, από την Κίσσαμο προς Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Σητεία. Χθες οι διοργανωτές απέστειλαν έγγραφο προς όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης, με το οποίο τους ζητούν να ενημερώσουν τους δήμους και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε «να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη ειρηνική χορευτική εκδήλωση που θα προσφέρει και την έννοια της παραδοσιακής φιλοξενίας του κρητικού λαού». 




Η προσέλευση των πολιτών θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα και με τη βοήθεια όλων θα παραταχθούν κατά μήκος του βόρειου οδικού άξονα. Τρία τέταρτα μετά θα ξεκινήσει η μετάδοση του μουσικού ακούσματος από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού και θα αρχίσει ο χορός της συναδέλφωσης των λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............