ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ SAFARI... ΜΕ ΤΗΝ ROYAL RENTALS - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ SAFARI... ΜΕ ΤΗΝ ROYAL RENTALS


Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Royal βρίσκεται στο νησί της Κρήτης, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην τοπική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων.
Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με παράδοση σε βολικούς προορισμούς. Μπορούμε να παραδώσουμε το όχημά σας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λιμάνι Ηρακλείου, αεροδρόμιο Χανιών, λιμάνι Χανιών, λιμάνι Ρεθύμνου, αεροδρόμιο Σητείας, κλπ. κατά την άφιξή σας.


Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το όχημά σας στο ξενοδοχείο ή τον τόπο κατοικίας σας.
Με γραφεία κοντά στην Χερσόνησο, Μάλια, Ελούντα, Άγιο Νικόλαο, Πλατανιά, Γούβες και σχεδόν σε κάθε τουριστικό θέρετρο, θα φροντίσουμε να μη χάσετε ούτε ένα λεπτό από τις διακοπές σας.



Royal Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη οργανώνει οργανωμένη Jeep Safari εκδρομές στο νησί της Κρήτης, έχουν σχεδιαστεί για άτομα με ενεργό τρόπο ζωής και το ενδιαφέρον για υπαίθριες δραστηριότητες. Απολαύστε την εκπληκτική off-road διαδρομές χώρα στη Δυτική και την Ανατολική Κρήτη με τζιπ 4x4 μας.
Ανακαλύψτε την άγνωστη πλευρά της Κρήτης με έμπειρους οδηγούς Jeep Safari εκδρομή μας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά του νησιού, από το να συμψηφίσει σε μια αξέχαστη σαφάρι με τζιπ στην Κρήτη που θα σας μεταφέρει μέσα από εκπληκτικά φυσικά τοπία, τα ψηλά βουνά, παραδοσιακά κρητικά χωριά, ελαιώνες, φαράγγια και τις αμμώδεις παραλίες. Κατά τη διάρκεια αυτής φανταστική βόλτα μακριά από την πεπατημένη θα απολαύσετε ένα αυθεντικό ελληνικό cousine στον αέρα και το κολύμπι στα καταγάλανα νερά του Λιβυκού Πελάγους.


Σε μας Jeep Safari στην Κρήτη χρησιμοποιούμε 4x4 open-top τζιπ Suzuki Jimny, ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη ασφάλεια και ορατότητα.Αυτο-οδήγηση είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να έχουν άδεια οδήγησης μαζί σας και να πληρούν τις απαιτήσεις ηλικίας (βλέπε όρους ενοικίασης αυτοκινήτων μας). Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο jeep safari απλά ως επιβάτης, τότε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μαγευτική θέα. Jeep Safari στην Κρήτη είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και ανάλογα με την εποχή μπορεί να γίνει μια πραγματική περιπέτεια, όταν τροχόσπιτα τζιπ έρχονται μέχρι όσες 15 οχήματα.



Εμείς θα σας pick up από το ξενοδοχείο σας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος βολικό για εσάς.
Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν για μικρές ή μεγάλες ομάδες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............