ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ


ΤΟ ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Είναι ενα site / blog που προβάλει καθημερινά την Κρήτη, με φωτογραφίες, βίντεο, ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία, τους ανθρώπους της, τις συνήθειες τους, τα ήθη και έθιμα του κάθε χωριού και της κάθε πόλης, αλλά και επίκαιρα νέα απο την καθημερινότητα.
Κάθε μέρα 1.500 με 2.000 άνθρωποι απο την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο επισκέπτονται την σελίδα μας που συνεχώς αναπτύσεται με μόλις 3 χρόνια ζωή !!!.



Μάθετε περισσότερα για την δυνατότητα δημιουργίας και προβολής του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής σας, με πλάνα από video και φωτογραφία, ντυμένα με μουσική και πλαισιωμένα από ιστορικές αναφορές του εκάστοτε χωριού της Κρήτης





Η διαφημιστική εταιρία μας είναι μια επιχείρηση προσανατολισμένη στη δημιουργία, 
τον σχεδιασμό και το χειρισμό των μορφών διαφήμισης και άλλων μορφών προώθησης για τους πελάτες μας. 
Σαν ανεξάρτητη, από τους πελάτες μας, εταιρεία, επιδιώκουμε να παρέχουμε μια αντικειμενική άποψη στην προσπάθεια του πελάτη για την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών του. Επιπλέον έχουμε τις ικανότητες να χειριστούμε τις γενικές στρατηγικές μάρκετινγκ και επωνυμίας (μάρκα) καθώς και την προώθηση των πωλήσεων για τους πελάτες μας, αν εκείνοι το επιθυμούν. Είμαστε εξειδικευμένοι και έτοιμοι να αφοσιωθούμε στην εκπλήρωση όλων των αναγκών σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............