ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ



Ο Σύλλογος Γονένων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου & Βιάννου, άρχισε η διανομή φαγητού σε 40-50 παιδιά καθημερινώς και στα δύο δημοτικά σχολεία. Το φαινόμενο όμως συνεχώς και επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να μοιράζεται σε αρκετά παιδιά ακόμη και το δεκατιανό τους κατά τα διαλλείματα. Όλα τα προϊόντα, τα προσφέρουν επιχειρήσεις τις ευρύτερης περιοχής που συνεργάζονται με την Ιερά Μητρόπολη.


Τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου παρατηρήθηκε λόγω της επιδείνωσης του κοινωνικού φαινόμενου, να στερούνται του δεκατιανού τους ακόμα περισσότερα παιδιά στο σχολείο.
Στην έκκληση για βοήθεια ανταποκρίθηκε, μετά από αίτημα των συλλόγων, η Τράπεζα Χανίων που μας πρόσφερε, για δύο μήνες, 20 κουλούρια καθημερινώς, μέχρι την 31η Ιανουαρίου.  
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολέιου Αρκαλοχωρίου καλεί όσους γονείς έχουν τη δυνατότητα και όποτε μπορούν να βάζουν, μαζί με το δεκατιανό του παιδιού τους, ότι επιπλέον μπορούν (φρούτο, κέικ, σάντουιτς, κουλουράκια, κ.α.) ώστε τα παιδιά να το αφήνουν στο γραφείο του διευθυντή και από εκεί θα γίνεται η διανομή τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............