4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


Πιστή στο ραντεβού της, Φιλοζωική Κρήτης γιορτάζει και εφέτος την παγκόσμια ημέρα ζώων. Από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Σε ανακοίνωσή της η Φιλοζωική Κρήτης επισημαίνει...Να' μαστε και πάλι με αυτή τη σημαντική ημέρα του χρόνου να πλησιάζει! Η μέρα που γιορτάζουν τα ζώα και τους λέμε ένα μικρό 'ευχαριστώ' για όσα μας προσφέρουν σε καθημερινή βάση. Λάβετε κι εσείς μέρος στην διασκέδαση και την γιορτή ταυτόχρονα στηρίζοντας το έργο μας για ένα καλύτερο μέλλον για τα ζώα της Κρήτης και όχι μόνο. 

Πέμπτη 4.10 (ώρα 17.30) 

Ελάτε με τον σκύλο σας στην Πλατεία Ελευθερίας για να συμμετέχετε στην Συμβολική πορεία μας! Ας δείξουμε σε όλους ότι το Ηράκλειο έχει υπεύθυνους ιδιοκτήτες σκύλων! 

Σάββατο 6.10 

(11.00-16.00) Ελάτε στην Λότζια να ενημερωθείτε για το έργο μας, να δοκιμάσετε λιχουδιές φτιαγμένες από αυγά ελευθέρας βοσκής Ορνίς Ποιών και να γνωρίσετε τον Μάρλεϋ! 




(20.30-22.30) Ελάτε να φωταγωγήσουμε την Λότζια με κεριά, πίνοντας κρασί Λυραράκης και απολαμβάνοντας την live μουσική των Polka Dots! 

Κυριακή 7.10 (ώρα 12.00-15.00) 

Ελάτε στο Πάρκο Κομμένο Μπεντένι για τα (αντι)καλλιστεία σκύλων! Το Fun Dog Show θα έχει κατηγορίες όπως 'το πιο λαίμαργο σκυλί', 'το καλύτερο ΚΑΠΗ', το καλύτερο κόλπο' και 'η πιο κουνιστή ουρά'! Δήλωση συμμετοχών 12.00-12.30 

Φιλοζωική Κρήτης 

Η Φιλοζωική Κρήτης είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που βασίζεται στην εθελοντική εργασία πολιτών. Με το πέρασμα του χρόνου, το σωματείο άλλαξε την πολιτική του από τη διάσωση και την περίθαλψη των ζώων προκειμένου να επικεντρωθούν εκ νέου οι πόροι και οι προσπάθειες να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη και να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμες λύσεις για το καλύτερο μέλλον των ζώων. Τα βασικά προγράμματα που θα λαμβάνουν την πιό υψηλή προτεραιότητα είναι: 

1) Χρηματοδοτούμενη Στείρωση Ιδιόκτητων Σκύλων 

2) Διαπαιδαγώγηση (επισκέψεις σχολείων κτλ.) 

3) Εκστρατείες (Αυγά Ελευθέρας Βοσκής, μεταφορές ζώντων ζώων προς σφαγή κα.) 

4) Φροντίδα Ιπποειδών 

5) Cat Cafes 

Η Φιλοζωική Κρήτης πιστεύει ότι αυτά τα προγράμματα κυρίως πρόληψης, συνεισφέρουν σε βιώσιμες λύσεις και μακροπρόθεσμες αλλαγές.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............