ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜET LIFE ALICO ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΤΙΚΗ ΛΟΤΖΙΑ ( ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜET LIFE ALICO ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΤΙΚΗ ΛΟΤΖΙΑ ( ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ )


Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012  στις 10:00 - 14:00 το πρωί στην ΛΟΤΖΙΑ , πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για λογαριασμό μιας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες  παγκοσμίως της Met life Alico.

H εκδήλωση αφορά κυρίως παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και υλοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της εταιρίας.




 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ "MET LIFE ALICO"

09.30 Όλα έτοιμα....στην Λότζια να φιλοξενήσουν την εκδήλωση μας.
09:55 Μοιράζουμε μπαλόνια και υποδεχόμαστε τους πρώτους πρωινούς φίλους με τον κλόουν Τσιχλόφουσκα και τον Θρυλικό Snoopy.
10:00 Εναρξη εκδήλωσης -Kαλωσόρισμα .Τα παιδιά μοιράζονται για τις δραστηριότητες ,
και γνωρίζουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης.Ξεκινάει η ζωντανή μετάδοση από τον ΛΑΜΨΗ 92,9
και ιντερνετικά ( www.lampsifm929.gr.Οι γονείς μπορούν να κεραστούν απο το mini Bar χυμους και δροσερα αναψυκτικά που θα σερβίρονται καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.Οι Promoters βρίσκονται στη θέση τους και καλούν τον κόσμο στην εκδήλωση.Τα πρώτα παιδιά ξεκινούν τη ζωγραφική και δηλώνουν συμμετοχή για την δημιουργική ζαχαροπλαστική με τον Κωστα Κουμάκη.
10:30 Κουμάκης Ζαχαροπλαστική.Κάθε παιδίπου ολοκληρώνει την διαδικασία θα λαμβάνει έπαινο,και θα πέρνει το γλύκισμα με τον Snoopy που δημιούργησε.
11:00 ...Συνέχεια ως τις 12:00.Ο φωτογράφος μας, φωτογραφίζει ήδη και θα συνεχίσει να το πράττει ως τις 13:15 τους μικρούς φίλους με τον εταιρικό μας "ήρωα" Snoopy.
12:00 Μάγος Show ως τις 12:50. Ο παγωτατζής μας με το καρότσι του, συνεχίζει να προσφέρει παγωτό σε μικρούς και μεγάλους







2:50 Σύντομος χαιρετισμός εκπροσώπου Met life Alico
13:00 Ξεκινά το Κυνήγι θησαυρού και ακολουθεί το μοίρασμα δώρων.
14:00 Πέρας εκδήλωσης με την διανομή φωτογραφιών και μουσική από τους dj του Λάμψη 92,9.
14:45 Γεύμα από την AEGEAN Wave και τον κ.Κώστα Συλιγάρδο,στους εκπροσώπους της εταιρίας,στους αρμόδιους αντιδημάρχους Ηρακλείου και στους συντελεστές της εκδήλωσης.
Παρατήρηση: Καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει ομάδα του 
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Ηρακλείου,καθώς και security με διακριτική παρουσία.Επίσης δυο γραμματείες υποδοχής για τους καλεσμένους,ανά είσοδο,και ένας βοηθός συντονιστή που θα έχει άμεση συνεργασία με εμένα προσωπικά.Τα παιδάκια στη ζωγραφική θα επιβλέπουν δύο κοπέλες που θα τα κατευθύνουν.

Την παρουσίαση του live προγράμματος έιχε αναλάβει η Μαρία Σπυριδάκη και η Δάφνη Κούρκουλου.





φωτ - Αντωνης Γενναράκης

Post Top Ad

.............