( ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ) ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΟΝΑΚΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101, 5 FM STEREO - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

( ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ) ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΟΝΑΚΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101, 5 FM STEREO



Ο Γιάννης Λιονάκης σε μια σειρά εκπομπών στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5
κάθε Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι με τίτλο 

( ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ )





Συντονιστήτε  και μάθετε ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν την οδική μας ασφάλεια, αλλά και συμπεριφορά στους δρόμους.
Συμβουλές για προσεκτική οδήγηση, στατιστικά στοιχεία, παράξενα και στραβά που υπάρχουν στούς ελληνικούς δρόμους, και πάνω απ όλα απαντήσεις σε ερωτήσεις ακροατών.


Ζει στο Ηράκλειο απο το 1983, ειναι παντρεμένος με την φιλόλογο Λιονάκη Μαρία και εχει δυο παιδιά,Ειναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Δοιήκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.
Ειναι Διευθυντής στην ΕΛΠΑ, εχω έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ασφαλιστικός σύμβουλος.Ειναι μέλος του Εμπορικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Έχει υπάρξει μέλος Δ.Σ του 28ου δημ.σχολείου, του 4ου γυμνάσιου, του Φιλαθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου καθώς και πρόεδρος του Συλλόγου πρόληψης τροχαίων του ΕΣΥΠΡΟΤΑ.Τέλος εχω συμμετάσχει σε πάνω απο τριακόσιες εκδηλώσεις και εκπομπές Μ.Μ.Ε ανα την Κρήτη με θέμα την Οδική Ασφάλεια.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ
www.radiokriti.gr




1 σχόλιο:

  1. Μετα την υποβολή των συγχαρητηρίων για την εκπομπή σας, σας ενημερώνω πως από το πέρας των εργασιών για την ανακατασκευή της Λεωφόρου Πλαστήρα, οι πάροδοι επί της Λεωφόρου έχουν παραμείνει με τα πεζοδρόμιά τους ατελή. Αποτέλεσμα αυτού είναι να σκοντάφτει ο κόσμος με ότι αυτό συνεπάγεται για την σωματική του ακεραιότητα, όπως επίσης να υπάρχει κίνδυνος κατά την στάθμευση των αυτοκινήτων για ζημιές, λόγω του ότι προεξέχουν τα ημιτελή πεζοδρόμια από τα παλιά. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

.............