ΤΟ ΝΑ ΛΟΓΑΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ... - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΝΑ ΛΟΓΑΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ...



ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΑΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ...ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, 



ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΒΑΔΙΣΕ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ..ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ,ΣΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΑΚΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.




ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ


2 σχόλια:

  1. Σε πολλές σελίδες του FB βλέπω να προβάλουν σημαία για ανεξάρτητη ΚΡΗΤΗ. Μήπως θάπρεπε να τους πούμε ότι κάνουν λάθος. Οτι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, μηπως θάπρεπε να σταματήσουν αυτή τη διαφήμηση. Αν δούμε ιστορία: όσες φορές η ΚΡΗΤΗ ήταν ανεξάρτητη, Ολο και κάποιο ξένο κράτος την κατακτούσε. Τουλάχιστον 50 επαναστάσεις έχουν γίνει, από τους Κρητικούς για να απαλλαγούν απο αυτούς τους κατακτητές. Όταν είμαστε ενωμένοι με την υπολοιπη ΕΛΛΑΔΑ, νομίζω είναι καλύτερα. Εχουν περάσει από εδώ την Κρήτη : Αγγλοι, Γάλλοι Πορτογάλοι, Ισπανοί, Ιταλοί, Γερμανοί, Αγαρινοί, Τούρκοι κ.λ.π .
    Αυτά θέλουν μερικοί να ξαναγυρίσουν; Ντροποί να λένε ότι είναι ΚΡΗΤΙΚΟΙ. Αγαπάμε την ΚΡΗΤΗ, αλλά ενωμένη με την υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ !!!
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ...
    ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΕΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ... ΜΕΣΑ !!!
    Η ΚΡΗΤΗ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

.............