ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΠΑΡΛΑΜΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΠΑΡΛΑΜΑ



Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού* το Αγροτικό Μουσείο Μενελάου Παρλαμά & Συλλογή Υφαντών Θεανώς Μεταξά-Κανακάκη της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών συμμετέχει στην «Εβδομάδα Τουρισμού» (21-28/9/2014) που διοργανώνει ο Δήμος Χερσονήσου, την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 20.00΄ ως τα μεσάνυχτα.



Επισκέπτες διαφόρων εθνικοτήτων θα διασκεδάσουν με διεθνείς και εγχώριες μουσικές επιλογές από τον DJ Κώστα «Κουικάρα» Καρνίκη, στη βεράντα του Μουσείου (επίπεδο 1), για ένα τετράωρο ταξίδι σε αγαπημένους μουσικούς προορισμούς μέσα από τα αυλάκια του ξεχασμένου αναλογικού ήχου του βινυλίου.
Το βράδυ της Πέμπτης, το Αγροτικό Μουσείο (στον παραδοσιακό οικισμό του Πισκοπιανού, 3 χλμ. νότια του Λιμένα Χερσονήσου) θα είναι ανοιχτό από τις 20.00΄ ως τα μεσάνυχτα. Mε μειωμένο εισιτήριο (3€) και δωρεάν για τα παιδιά έως 12 ετών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μουσική, κεράσματα (με τοπικό οίνο για τους ενήλικες), αλλά και μια νυχτερινή περιήγηση στις πτέρυγες του Μουσείου. Ηχητική εγκατάσταση θα υπάρχει και στην πλατεία του Μουσείου (ελεύθερη συμμετοχή).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............