Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ


Η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας του ΤΕΕ/ΤΑΚ για τη σύνταξη του φακέλου υποβολής υποψηφιότητας της Σπιναλόγκας με στόχο την ένταξη στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο, έγινε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, ο οποίος είναι και μέλος της ομάδας.
Όπως συμφωνήθηκε χθες, κάθε μέλος της ομάδας που είχε εκπονήσει ένα κεφάλαιο της πρότασης θα αναλάβει τώρα την επικαιροποίησή του με βάση τις υποδείξεις του Υπουργείου και θα ακολουθήσει νεώτερη συνάντηση όπου θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στα τέλη Σεπτεμβρίου, με στόχο να οριστικοποιηθούν τα νέα κείμενα και να σταλθούν στην 13η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και στο Υπουργείο κι εφόσον συμφωνήσουν θα αναλάβει η ομάδα να προετοιμάσει όλο το φάκελο όπως προβλέπεται από τις προδιαγραφές για να υποβληθεί στην Ουνέσκο.
Ο χρόνος για την ολοκλήρωση του επικαιροποιημένου φακέλου εκτιμάται πως θα είναι σύντομος, ειδικά αν εντός του Οκτωβρίου έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της γνωμοδότησης και του Υπουργείου, οπότε μπορεί να ολοκληρωθεί η συνολική διαδικασία για την κατάθεση της πρότασης μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015.


ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ













ΠΗΓΗ: http://www.anatolh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............