ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ένα νέο χώρο, φιλικό και εναρμονισμένο με την υπάρχουσα υποδομή του εγκαινιάζει το Μουσείο Καζαντζάκη στη Μυρτιά, με στόχο να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να ενισχύσει την εμπειρία των επισκεπτών του.
Στον πολυχώρο, που ανακατασκευάστηκε με συγχρηματοδότηση του ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013, και παραχωρήθηκε στο Μουσείο από τον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, στεγάζεται το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο Πωλητήριο του Μουσείου, ενώ παράλληλα λειτουργούν Αναψυκτήριο και Παιδική Γωνιά για τις ανάγκες των επισκεπτών του.
Τα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, και ώρα 8.30 μ.μ., θα πλαισιώσουν μουσικά οι καλλιτέχνες: Γιώργος Μαστοράκης - κιθάρα, Λίλυ Δάκα και Ασπασία Καραλή – πιάνο, Γιάννης Κασσωτάκης, Πάνος Τσίκος και οι Vocalis – τραγούδι.
Δραστηριότητες για παιδιά θα πραγματοποιούνται στην Παιδική Γωνιά από τις 7.30 μ.μ.
Την προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του Μουσείου στηρίζει για άλλη μια φορά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με δωρεά του οποίου εξοπλίστηκε ο πολυχώρος, αλλά και δημιουργήθηκαν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα εγκαινιαστούν με τη νέα σχολική χρονιά.
Πληροφορίες: 2810 741689

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............