ΑΣΤΡΟ - ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΣΤΡΟ - ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης οργανώνει το ετήσιο Άστρο-πάρτυ του, την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 στον προαύλιο χώρο του Αρχαίου Κάστρου Κουλές, στα Αρχαία Άπτερα (Μεγάλα Χωράφια Χανίων) στις 21:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη !

«Την Κυριακή αγναντεύουμε το Σύμπαν. Εκεί έξω που ισχύουν μόνο οι νόμοι της Φύσης και της Φυσικής, Το μόνο που μας κρατά στην Γη είναι η βαρύτητα και η περιέργεια, εκεί έξω δεν υπάρχουν σύνορα που μας χωρίζουν, ο ουρανός ανήκει σε όλους, σε πλούσιους και φτωχούς. Τα αστέρια δεν κάνουν φυλετικές ή θρησκευτικές διακρίσεις, Sol lucet omnibus, έλεγαν οι Λατίνοι, Ο Ήλιος λάμπει για όλους. Ελάτε να δούμε χιλιάδες ήλιους, κάνα δυο πλανήτες, μερικά νεφελώματα και γαλαξίες, να πιούμε τις ρακές μας, να φιλοσοφήσουμε για το τι υπάρχει εκεί έξω, μιας που για το εδώ μέσα ξέρουμε τι μας περιμένει.




Θέλω να προσκαλέσω ιδιαίτερα τους φίλους να φέρουν τα παιδιά τους να μιλήσουμε για το Σύμπαν, να δουν τον Κρόνο και τον Άρη μέσα από τα τηλεσκόπια και να λύσουμε απορίες, όσες και να είναι.

Τέλος θέλω να καλέσω όλους τους φίλους Αστρολόγους να έρθουν να τους ξεστραβώσουμε και να δούνε ότι ο Δίας δεν είναι στον Λέοντα παρά στον Καρκίνο γιατί όλα στραβά τα λέτε.

Τα λέμε κάτω από τα αστέρια αν μας το επιτρέψει ο καιρός και δεν χιονίσει.
Είσοδος ελεύθερη, δωρεές προς τον Σύλλογο προαιρετικές!!»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............