ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ


Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, γεμάτη ηχοχρώματα, που μεταδίδουν συγκίνηση αλλά και ενθουσιασμό, θα χαρίσει στους φίλους του καλού Ελληνικού τραγουδιού, ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο Στέκι του Ιπποκράτη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια, που ο Νίκος έχει ερμηνεύσει, στις μέχρι τώρα δισκογραφικές του δουλειές, με ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη, που έχει τίτλο: ́Στης μνήμης το κλαδί
Επίσης, θα ακουστούν χαρακτηριστικά τραγούδια της Κρήτης, ενώ δεν θα λείψουν αρκετά Ελλήνων δημιουργών, που όχι μόνο δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά, παραμένουν σημαντικοί δίαυλοι επικοινωνίας και επίκαιρα ως τις μέρες μας…
Παίζουν οι μουσικοί:
Στέλιος Καρύδας : κιθάρα
Μιχάλης Νικόπουλος : μπουζούκι και λαούτο
Νίκος Ρούλος : όρθιο μπάσο
Ώρα έναρξης :22.00
́Στέκι του Ιπποκράτη - Λ. Πανεπιστημίου - Τηλ. 2810542500
Λίγα λόγια για τον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, γιος του λυράρη Μανώλη Ανδρουλάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αβδού Ηρακλείου. Από το 1985 βρίσκεται στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς και έχει λάβει μέρος σε πολλές, συναυλίες τους, τόσο στην Ελλάδα (Ηρώδειο, Θέατρο Λυκαβηττού, Μ.Μ.Α., Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, Θέατρο Φιλίππων κ.ά.), όσο και στο εξωτερικό.
Η δισκογραφική του πορεία, ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και στο διάστημα αυτό έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικούς δίσκους: Ένα Φεγγάρι Δρόμος (1995), Μυθικά Καράβια (1997), Τα Τιμαλφή (2001), Ένα Κομμάτι Ουρανό (2003), Λαλήματα Ονείρου (2007), Στης Μνήμης το Κλαδί (2011) και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς.
Τραγούδια του, όπως: ‘’Του Παραδείσου λεμονιά’’, ‘’Να με κρατάς να μ ́ έχεις’’, ‘’Γελά ο χρόνος’’, ‘’Το ερωτικό αλφάβητο’’ κ.ά. έχουν ξεχωρίσει, ενώ ο ίδιος, έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.









ΠΗΓΗ: http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............