Η ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Η ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ


Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν 20 άνδρες από τη Δασική υπηρεσία Λασιθίου στη νήσο Χρυσή για την πρώτη επιχείρηση κατεδάφισης αντίσκηνων.
Όπως ανέφερε ο Προϊστάμενος της Δασικής Υπηρεσίας Λασιθίου κ. Συλιγάρδος στο Ράδιο Λασίθι, αυτή η παρέμβαση ήταν το προοίμιο της 2ης εισαγγελικής παρέμβασης που θα ακολουθήσει προς τα τέλη του μήνα. ''Οι παρεμβάσεις που κάναμε χθες ήταν για παραβάσεις δασικής Νομοθεσίας με τους 20 δασοφύλακες της υπηρεσίας μας που αποσυναρμολόγησαν τις άδειες σκηνές από το νησί, τις κατεδάφισαν και τις άφησαν στο ίδιο σημείο, χωρίς η υπηρεσία μας να έχει τη δικαιοδοσία να κάψει ή να μεταφέρει τα απορρίμματα που προέκυψαν. Οι εν λόγω σκηνές ήταν άδειες προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με τους ιδιοκτήτες''.
Στο τέλος Ιουνίου μετά και τη δεύτερη εισαγγελική εντολή από την Εισαγγελέα Εφετών ανατολικής Κρήτης, θα βρεθούν στο νησί ξανά δασοφύλακες, μαζί με την Εισαγγελέα, με αστυνομική δύναμη και με τις αρχές περιφρούρησης αλλά και με ειδικό συνεργείο κατεδαφίσεων, ώστε να κατεδαφίσουν και τις υπόλοιπες σκηνές αλλά και τα παράνομα κτίσματα και τα παραπήγματα.






ΠΗΓΗ: http://irakliolive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............