ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Το είπαν και θα το κάνουν... Διπλή διαμαρτυρία σε στεριά και θάλασσα ετοιμάζουν αυτήν τη φορά οι πολίτες της Κρήτης, ενάντια στην επιχειρούμενη εξουδετέρωση μέρους του χημικού οπλοστασίου της Συρίας εν πλω, στα ανοικτά του νησιού.
Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του συντονιστικού των Χανίων, την επόμενη Κυριακή 27 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Χώρα Σφακίων, στην προβλήτα του λιμανιού σε συνδυασμό με μαζική έξοδο φουσκωτών βαρκών, καϊκιών κλπ

Έτσι, θα δημιουργηθεί μια συμβολική γραμμή αποκλεισμού, απαγόρευσης δηλαδή της θαλάσσιας διέλευσης ανάμεσα σε  Σφακιά και Γαύδο.
“Με αυτή την ενέργεια θέλουμε να συνεχίσουμε την πίεση προς την κυβέρνηση και τον ΟΗΕ να εγκαταλείψουν τα σχέδια για υδρόλυση των χημικών της συριας δυτικά της Κρήτης μας και να τους δείξουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.(οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει γι αυτό)” γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο δήμαρχος Σφακίων κ. Παύλος Πολάκης και καλεί όλους τους Σφακιανούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση.



Πηγή: zarpa.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλή Ανασταση !!!!!!!!!!! NA KATAUESOYN ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ( ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ) ΤΟΥΤΑ ΠΕΣ ΤΟΥς #Καταθέστε στο ΑΤ της περιοχής που διαμένετε, Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 . Τούτη εδώ(ή κάποια άλλη ανάλογη)https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201134237217958&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater
    Βρισκόμαστε ήδη υπο την κατοχή του εχθρού.......Διεκδικήστε Άμεσα...... τώρα!!!#και εσείς !!!! .....το #Εθνόσημο και τα #όπλα, καταθέτοντας την ανω ιερή δήλωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

.............