ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 21 και 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 21 και 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Για 2η χρονιά φέτος ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων ετοιμάζει ένα Σαββατοκύριακο μόνο για παιδιά. Αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 4:00 το απόγευμα έως και τις 9:00 το βράδυ, οι Αρχάνες θα γεμίσουν με παιδικές φωνές και θετική ενέργεια. Το φεστιβάλ στηρίζουν και οι Minoistas με την ενεργή παρουσία τους.

Θεατρικά παιχνίδια, χορός, αφήγηση παραμυθιών, ζωγραφική, χειροτεχνίες και κατασκευές είναι ένα μικρό δείγμα όσων θα παρακολουθήσουμε στο φεστιβάλ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν μόλις ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος όλο το χωριό θα λάβει μέρος σε αυτή τη γιορτή, αφού όλα θα ξεκινήσουν από την Κεντρική Πλατεία των Αρχανών, αλλά αρκετά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικές τοποθεσίες.
Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν και οι Minoistas που αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:
"Η ομάδα των Minoistas θα βρίσκεται στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, όπου και τις δύο ημέρες θα συγκεντρώνει παιχνίδια και σχολικά είδη, τα οποία δεν χρειάζεστε πια και είναι σε καλή κατάσταση για να χρησιμοποιηθούν. Όλα τα αντικείμενα που θα συγκεντρωθούν, θα διανεμηθούν στη συνέχεια σε άπορες οικογένειες και ιδρύματα του Ηρακλείου. Παράλληλα, θα διοργανώσουμε δύο πολύ διαφορετικά μεταξύ τους δρώμενα:
το Σάββατο στις 5:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί "Προσομοίωση μέθης" για γονείς αλλά και παιδιά, με ειδικά γυαλιά που μας επιτρέπουν ενώ είμαστε νηφάλιοι, να αισθανθούμε πως νοιώθει κάποιος υπό την επήρεια του αλκοόλ. Τα γυαλιά αυτά χρησιμοποιούνται συχνά στο εξωτερικό για εκπαίδευση σε Σχολεία και Πανεπιστήμια, αλλά και στην Τροχαία. Η προσομοίωση θα γίνει με τη βοήθεια των Εθελοντών ΠΡΟΤΕΚΤΑ Αρχανών.
την Κυριακή στις 7:00 θα μοιραστούμε με τους μικρούς μας φίλους συμβουλές για την προστασία του περιβάλλοντος.
Σας περιμένουμε όλους στις Αρχάνες αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου για μερικές εποικοδομητικές ώρες παρέα με τα παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............