ΠΛΩΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΠΛΩΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πλώρη για το λιμάνι του Ηρακλείου βάζει "Πλωτή Πολιτεία", προκαλώντας τρικυμία στους κλάδους εστίασης, καφέ και διασκέδασης στην πόλη. Μπορεί δεκάδες επιχειρηματίες να δίνουν τη "μάχη" για μήνες, καθώς και αρκετό χρήμα προκείμενου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν μέσα από ένα γραφειοκρατικό κυκεώνα τις πολυπόθητες άδειες λειτουργίας, ωστόσο για το πρώτο πλωτό καφέ-εστιατόριο που επιχειρεί να εγκατασταθεί στην καρδιά του μεγαλύτερου λιμένα της Κρήτης τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά.



Φαίνεται πως το πλωτό αυτό κεντρο διασκέδασης δεν θα έχει τα προβλήματα που είχε σε άλλες πόλεις καθώς έχει συγκεντρώσει τις άδειες που πρέπει να πάρει από τις αρμόδιες υπηρεσίες...
Το πλωτό εστιατόριο που έχει το όνομα "Fun" σε αντίθεση με άλλες πόλεις, όπως ο Βόλος και το Ρέθυμνο που τοπικοί φορείς αντέδρασαν στη φιλοξενία του πλοίου, το υποδέχεται το Ηράκλειο έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες από τον ΟΛΗ, την Αρχαιολογία και το Λιμεναρχείο, ενώ εκκρεμούν ακόμη προς επίλυση κάποια τεχνικά ζητήματα (π.χ. ηλεκτροδότηση, βιολογικός κα.) για να “δέσει” στο λιμάνι του Ηρακλείου.





Το μήκους 32 μέτρων πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 500 άτομα, γεγονός που αναμένεται να φέρει αλλαγές στον τομέα της διασκέδασης του Ηρακλείου. Η πρωτοτυπία του εν λόγω πλοίου έγκειται στο ότι εν πλω θα μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του, σε κάποιο από τα εστιατόρια ή τις καφετέριες στο πλοίο. Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις είναι οι συνιδιοκτήτες που σχεδιάζουν ήδη το επόμενο βήμα τους, θα είναι και ... πάλι πλωτό, αυτή τη φορά στον τομέα της άθλησης, και σε άλλη περιοχή του νομού Ηρακλείου. 

ΦΩΤ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............