ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2013 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΧΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2013 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΧΟΥ

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
Η Αρετή Κετιμέ στον Μοχό


Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 η Αρετή Κετιμέ θα βρίσκεταιγια μία μοναδική μουσική παράσταση στην Κρήτη, στην πλατεία της Κάτω Βρύσης στον Μοχό.
Πρόκειται για μία παράσταση 2,5 ωρών, πλημμυρισμένη από ήχους που κινούνται ανάμεσα στην εξ υμών, και όχι μόνο, παράδοση αλλά και το σήμερα.
Τραγούδια και μουσικές από ένα πλούσιο ηχητικά περιβάλλον, με εμβόλιμα στιγμιότυπα εικόνας και ήχου, και μία Αρετή όπως δεν την έχετε ξανακούσει και δει!
Με τη δεξιοτεχνία, τη φυσική της χάρη και την αισθαντική της ερμηνεία, η Αρετή Κετιμέ γοητεύει πάντοτε κοινό και κριτική.
Παραδοσιακά τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας, από τη Μικρά Ασία, αλλά και τραγούδια από τις δισκογραφικές της δουλειές, καθώς και από τις δεκάδες συμμετοχές σε δίσκους καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως Διονύσης Τσακνής, Ελένη Βιτάλη, Ζωή Τηγανούρια κ.α., θα περιλαμβάνονται στην «ΠΡΟΒΑ»..
Σας περιμένουμε!




2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΜΑΓΕΡΟΤΣΙΚΑΛΙΑΣΜΑΤΑ 2013


Στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Μοχού «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» διοργανώνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου, για 9η συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση «Μαγεροτσικαλιάσματα».
Στην πλατεία της Κοινότητας Μοχού θα έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε αυθεντικά παραδοσιακά φαγητά, μαγειρεμένα με πολύ όρεξη και μεράκι, από νοικοκυρές του Μοχού και της Σταλίδας.
Μαζί μας θα είναι το συγκρότημα του Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη) για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μέχρι το πρωί.
Σας περιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............