Εκδήλωση για αλληλεγγύης και συμπαράστασης από μαθητές Λυκείων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Εκδήλωση για αλληλεγγύης και συμπαράστασης από μαθητές Λυκείων



Η τρίτη τάξη του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας του 2ου ΣΕΚ/2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση με αφιλοκερδή συμμετοχή καλλιτεχνών την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Ηρακλείου στην Παλιά Λαχαναγορά (απέναντι από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας). 

ΦΩΤ - www.heraklion.gr

Οι μαθητές που διοργανώνουν την εκδήλωση έχουν αποφασίσει τα έσοδα, να διατεθούν εν όψει των εορτών του Πάσχα, σε συμμαθητές και οικογένειες που έχουν οικονομικές δυσκολίες. Η διαχείριση θα γίνει από μαθητές, με την υποστήριξη των καθηγητών που γνωρίζουν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη βοήθειας.
Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να αναδειχθεί η δυνατότητα αυτόβουλης βοήθειας στο κοινωνικό μας περιβάλλον, να αναπτυχθούν συναισθήματα άμεσης προσφοράς και να διαχυθούν μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης χωρίς ανταλλάγματα, περιορισμούς και δεσμεύσεις. Στην εκδήλωση είναι πολύ σημαντικό ότι θα συμμετέχει και η χορευτική ομάδα του Ειδικού ΕΠΑΛ.
Επίσης, θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Τζούλη Ναούμ: κιθάρα φωνή, Μανώλης Σκαράκης: μπουζούκι – φωνή, CYKRITA: Μαριάντζελα Σουλτάτου: φωνή Ευάγγελος Λυράκης: κιθάρα – φωνή, Αγάθη Παντελίδου: πλήκτρα, Γιώργος Κουρούπης: βιολί, Φιλάρετος Ανυφαντάκης : μπάσσο, Gian Andrea P. Garancini: κρουστά
Συμβολική τιμή εισόδου για φιλανθρωπικό σκοπό: 2€
Σας περιμένουμε σε ένα δείγμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ /ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............